Lainaa heti blogi

Yrityslaina heti - Yrityksen rahoitustarpeet

•Nyt on mahdollista saada myös yrityslaina heti ilman vakuuksia. Pankit ovat kiristäneet viimeaikoina yrityslainojen myöntämistä. Monilla yrityksillä ei ole mitään mahdollista saada yrityslainaa pankista. Tämä on yhteiskunnan kannalta erittäin huono asia. Tämän tiukan lainan anto politiikan takia monia yrityksiä on Suomessa mennyt jopa konkurssiin. Lisäksi se on estänyt monen yrityksen kasvumahdollisuudet. Millaisiin tilanteisiin sitten lainaaheti.net palvelusta löytyvät yrityslainat sopivat.

Yrityslaina heti – Investoinnit

Yrityslainaa voi käyttää osana suuremman investoinnin rahoitusta pankkilainan rinnalla tai jopa ilman pankkilainaa. Useimpien yritysten täytyy toisinaan tehdä investointeja eli hankkia esimerkiksi koneita, laitteita tai toimitiloja. Investoinnit voivat joskus olla aineettomia kuten tutkimus- ja tuotekehitysinvestointeja. Investoinnin vaihtoehtona kannattaa selvittää myös esimerkiksi koneiden vuokraamismahdollisuus, jolloin yrityksesi pääomaa ei sitoudu omistamiseen. Mutta monesti yrityslainan ottaminen investointiin voi olla pitkällä tähtäimellä edullisempi ja kannattavampi vaihtoehto. Investointeihin saattaa olla mahdollista saada avustusta esimerkiksi ELY-keskukselta. Myös Finnveran lainojen ja takauksien saatavuus kannattaa selvittää. Monesti näissä avustuksissa kuitenkin vaaditaan omarahoitusosuutta. Omarahoitusosuuden voi hyvin täyttää yrityslainalla. Investointien rahoitukseen käy erinomaisesti Yrityslainat.fi. Yrityslainat.fi palvelusta voit saada lainaa jopa 500 000 eur 5 vuoden maksuajalla.

Yrityslaina heti – Lopeta laskujen myynti

Käytätkö rahoituksena jotain laskurahoitus palvelua? Oletko koskaan laskenut miten kallista rahaa se on? Monesti voi olla edullisempaa ottaa yrityslaina ja saat käyttöpääomaa toimintaasi. Nyt kannattaa ottaa laskukone esiin sillä voit saada lisää rahaa viivan alle pienellä vaivalla.

Yrityslaina heti – Käyttöpääomapuskuri

Yrityksen toimintaan sitoutuu rahaa, koska juoksevista menoista syntyy käyttöpääoman tarve. Tyypillisimmillään käyttöpääoman tarvetta luovat raaka-ainevarastoihin sitoutuneet ostomenot, tuotantoprosessiin liittyvät kustannukset, varastoon hankitut tai valmistetut tuotteet tai asiakkailta saamattomat suoritukset eli myyntisaamiset sekä kuukausittaiset kiinteät kustannukset kuten palkat ja vuokrat. Käyttöpääoman tarve ei kuitenkaan ole aina tasaista ja yrittäjällä voi tulla tarvetta lyhytaikaiseen rahoitukseen. Tällaiseen rahoitukseen käy hyvin esim. Ferratum Business FI yrityslaina.

Yrityslaina heti – Siltarahoitus

Siltarahoituksella tarkoitetaan ulkopuolista rahoitusta, jonka avulla hanke saadaan maaliin ja julkinen rahoitus realisoitua. Siltarahoitus voi hoitua tulorahoituksella tai pankin avulla, mutta usein tarvitaan riskisietoisempia tahoja. Eli siltarahoitus on käytännössä käyttöpääomalainaa, jolla paikataan yrityksen käyttöpääoman tarvetta ELY-keskuksen tai Tekesin myönteisen avustuspäätöksen ja avustuksen maksatuksen välisenä aikana.

Yrityslaina heti – Yllättävän luottotappion tuoma rahoitustarve

Yrityksen toiminnassakaan ei aina kaikki mene niin kuin ”strömsössä”. Joskus saattaa tulla tilanteita, että asiakkaan maksukyky heikkenee tai loppuu kokonaan (konkurssi). Näissä tilanteissa voi tulla luottotappioita tai joudut odottamaan, että saat mahdollisesti konkurssipesältä saatavasi. Jos saatavasi on merkittäviä, etkä pysty kattamaan syntynyttä aukkoa tulorahoituksella, niin voi olla järkevää ottaa lyhytaikainen yrityslaina – ja saat taas nukkua yösi rauhallisin mielin.

Yrityslaina heti – Yrityskauppa

Yrityslainaa voi käyttää osaksi yrityskaupan kauppasummaa. Yrityskaupan rahoitus on tällä hetkellä Suomessa tiukkaa. Usein rahoitus muodostuukin useamman eri rahoitusmuodon yhdistelmänä. Osaksi kauppa rahoitetaan yleensä omalla tai ulkopuolisella pääomasijoituksella lisäksi voidaan käyttää yrityslainaa osa rahoituksena. Tällaiseen rahoitukseen sopii hyvin Yrityslainat.fi yrityslaina.

Yrityslaina heti – Kasvun rahoittaminen

Olet varmaan lukenut viimeaikoina lehdistä, että hallituksen tavoitteena on kasvattaa yrityksiä esim. edistämällä vientiä. Toisessa jutussa taas yrittäjät kertovat, että eivät saa mistään rahaa kansainvälistymiseen ja kasvuun. Monilla pk-yrityksillä suomessa olisi mahdollisuus menestyä globaaleilla markkinoilla, jos vain rahoitus saadaan kuntoon. Kasvun mahdollistaminen vaatii aina rahaa ja monellakaan yrityksellä se ei ole mahdollista tulorahoituksella tai sitten se on tuskallisen hidasta. Vakuudeton yrityslaina on hyvä työkalu yrityksen kasvun mahdollistajana ja nopeuttajana.

Yrityslaina heti – Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä? Yrityksen perustamisvaiheessa tarvitaan usein rahoitusta, jos sinulla ei ole omia rahavaroja käytettävissä rahoittamaan perustettavaa yritystä. Kaikki yritykset tarvitsevat alkuvaiheessa ainakin käyttöpääomaa, jolla katetaan juoksevia kuluja siihen asti kunnes tulorahoitusta tulee asiakkailta myyntien kautta. Lisäksi voidaan tarvita rahaa laiteinvestointeihin ja oman pääoman rahoitukseen osakeyhtiöissä


Katso myös lainaaheti.net - yrityslainat.