HUOM! Hallituksen päätöksellä kaikissa lainoissa 1.7.–31.12.2020 välisenä aikana luotosta perittävä korko on enintään 10%. 1.1.2021 alkaen lainan korkoa peritään sopimuksen mukaisesti.

Autolaina heti netistä ilman vakuuksia - lainaaheti.net

Iskikö autokuume! Nyt voit saada lainaa myös käytetyn auton ostoon. Autolaina voi olla kulutusluotto tai voit kilpailuttaa autolainasi eri rahoituslaitosten kesken. Näin saat parhaiten sinulle sopivan autolainan.

Autolaina heti netistä ilman vakuuksia 4.1/5 (8) - autolaina heti - lainaaheti.net
Laina heti Lainaa $100 - $60000


Valitse itsellesi paras autolaina heti netistä ilman vakuuksia

Käytetyn auton oston voit rahoittaa myös vakuudettomalla kulutusluotolla. Kulutusluoton voi ottaa myös loppurahoitukseksi. Saat autolainaa 50 % auton arvosta Autostarahaa.fi palvelusta. Loput auton hinnasta sinulla pitää olla omaa rahaa tai voit rahoittaa lopun kulutusluotolla."

Alla on muuttamia hyviä vaihtoehtoja autolainaksi. Ne sopivat hyvin myös vaihtoauton rahoittamiseen:


Autolaina heti - vaihtoauto käy vakuudeksi - edullinen kulutusluotto heti

Autostarahaa.fi - Autolaina

Autostarahaa.fi on SAV-Rahoituksen lainapalvelu, jossa voi saada lainaa omistamaansa ajoneuvoa vastaan. Palvelua käytetään hyväksi erityisesti käytettyjen ajoneuvojen ostoa varten, mutta myös muissa rahoitustarpeissa. Lainaa voi saada omistamaansa autoa tai moottoripyörää vastaan jopa 6000 € - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvon markkina-arvosta.

Esimerkkilaina

Lainasumma 6000 eur. Takaisinmaksuaika 36kk. Korko 7.0 %, Kuukausierä 214.27 eur, korot yhteensä 728.03, muut maksut 985.80 eur, maksettava yhteensä 7713.83 eur, Todellinen vuosikorko 17.1 % (Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon.)

Ikäraja 18 vuotta
Lainasumma 800-6000 €
Laina-aika 24-48 kk
Korko 7%-17%
Autolaina heti tilille ilman vakuuksia

Autoluotto.fi - Autolaina

Autoluotto.fi on palvelu sinulle, joka haluat löytää vakuudetonta autolainaa netistä. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten hae rohkeasti lainaa. Autoluotto.fin kautta hakiessasi säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina edullisinta vaihtoehtoa.

Esimerkkilaina

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Ikäraja 18 vuotta
Lainasumma 100-60000 €
Laina-aika 1-240 kk
Korko 4.19%-20%
Rahapalvelu.fi - mukana arjessa - lainaa ilman vakuuksia

Rahapalvelu.fi - Kulutusluotto

Lainanhaku on helppoa ja se vie vain muutaman minuutin. Päätös tulee heti ja laina maksetaan asiakkaan tilille välittömästi. Palvelu toimii hyvin niin tietokoneella kuin mobiililaitteissakin

Esimerkkilaina

Rahapalvelu on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Ikäraja 19 vuotta
Lainasumma 10-4000 €
Laina-aika 1-36 kk
Korko 19.92 %
Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka.

Lainaamo - Kulutusluotto

Lainaamo Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat jopa 10 vuoteen saakka. Laina haetaan verkkopalvelussamme olevalla hakemuslomakkeella. Asiakas saa lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen – ilman mitään viiveitä. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti varmistamme jokaisen asiakkaan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä. Kulutusluoton voi saada Suomessa vakituisesti asuva vähintään 26-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot lainan maksamiseen. Lainanhakija saa maksuttoman luottopäätöksen heti sähköisen lainahakemuksen päätteeksi. Hakijalta vaaditaan palkkakuitti tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen luotto maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille. Kulutusluottoa sinun ehdoillasi: Kulutusluotto 500-20.000€. Kk-erä alkaen 25€. Edullinen ja kiinteä lainakorko, alkaen 8 %. Kulutusluoton laina-aika jopa 10 v. Ei vakuuksia tai takaajia. Maksuton ja täysin sähköinen lainahakemus. Rahat tilille saman päivän aikana.

Esimerkkilaina

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8% (Maksimi todellinen vuosikorko on 3​3%)

Ikäraja 20 vuotta
Lainasumma 500-20000 €
Laina-aika 24-360 kk
Korko 5%-20%
Bigbank edullinen kulutusluotto heti

Bigbank.fi - Kulutusluotto

Bigbank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 ja on perinteisiä pankkeja nopeampi ja joustavampi lainantarjoaja. Tarjolla on kulutusluotto 1000 – 50 000 €, autolaina, remonttilaina sekä matkalaina.

Esimerkkilaina

Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 6 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 167 €. Sopimusmaksu 261 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 11,7 %. Takaisinmaksettava summa on 12 008 €. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Ikäraja 18 vuotta
Lainasumma 1000-50000 €
Laina-aika 24-120 kk
Korko 4.68%-19.9%

Lisää kulutusluottoja löytyy kulutusluotto heti sivuta.

Mikä on autolaina?

Autolaina on auton ostoa varten haettava laina, jota haetaan pankista tai muusta rahoituslaitoksesta. Yleensä autolaina on vakuudeton laina, jolla katetaan auton ostosta koituvat kustannukset. Joissakin tapauksissa autolainalle voidaan vaatia vakuus. Vakuudeksi voi käydä osittain myös ostettava ajoneuvo. Sinun kannattaa aina kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa autolaina ennen nostamista, jotta voi varmistua siitä, että saat parhaat lainaehdot.

Kannattaako valita autolaina vai osamaksu rahoitus?

Osamaksu rahoitus tarkoittaa sitä, että auto ostetaan laina- tai käteismaksun sijaan maksamalla auto pois erissä. Monet autokauppiaat tarjoavat mahdollista rahoittaa auto osamaksusopimuksella. Kannattaa selvittää tarkoin millaisin maksuehdoin osamaksusopimus solmitaan. Osamaksusopimus on itseasiassa kulutusluoton muoto, eli se on käytännössä yksi lainaamisen muoto. Autolaina ja osamaksusopimus eroavat siinä, että autolaina kattaa koko auton kustannukset ja näin ollen lunastat ajoneuvon kerralla lyhentäen lainaa muulle taholle kuin autokauppiaalle, mutta osamaksusopimus solmitaan autokauppiaan kanssa ja se jatkuu sovitun ajanjakson verran. Osamaksusopimuksella ostetun auton omistus siirtyy ostajan haltuun yleensä vasta silloin, kun maksuerät on suoritettu kokonaan. Näin ollen osamaksulla ostettaessa auton omistus säilyy kauppiaalla niin kauan, että maksuerät on suoritettu pois.

Monet autoja myyvät yhtiöt ovat joustavia osamaksusopimusten kanssa, ja auto on yleensä mahdollista maksaa takaisin osamaksusopimuksessa tehtyä maksusuunnitelmaa nopeammin. Näin ollen auto on mahdollista lunastaa itselleen nopeammin kuin alkuperäisessä osamaksusopimuksessa on sovittu. Ylimääräiset maksuerien suoritukset eivät kuitenkaan automaattisesti lyhennä maksuaikaa, joten kannattaa olla tarkkana siinä, miten osamaksulla maksaessa suorituksia tekee ja varmistaa, että mahdolliset ylimääräiset lyhennyserät hyödyttävät sinua lainanlyhennyksessä.

Kannatta aina vertaila autolainaoja ennen auton hankkimista

Monesti autolaina haetaan heti samasta pankista, jonka asiakkaita he ovat jo. Tai sitten autolaina otetaan heti autoliikkeestä rahoituksena. Edellä mainitut on tietenkin helppoja tapoja toimia. Mutta ne ei välttämättä ole sinulle edullisimpia vaihtoehtoja. Siksi sinun kannattaakin vertailla lisäksi netissä olevia rahoituspalveluita kun olet ottamassa autolainaa.