HUOM! Hallituksen päätöksellä kaikissa lainoissa 1.7.–31.12.2020 välisenä aikana luotosta perittävä korko on enintään 10%. 1.1.2021 alkaen lainan korkoa peritään sopimuksen mukaisesti.

Lainalaskuri - Laske annuiteetti- tai tasalyhenteisen lainan kuukausierät.

Tällä lainalaskurilla voit laskea lainan kuukausierät ja kulut koko laina-ajalta. Lainalaskuri soveltuu hyvin asuntolainan, kulutusluoton tai pikalainan kuukausierien laskentaan.

Annat vain lainan kokonaismäärän, laina-ajan kuukausina, kuukausittaiset kulut ja vuosikoron. Klikkaa tämän jälkeen laske nappulaa


PARHAAT LAINATARJOUKSET SINULLE - LAINAAHETI.NET

Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka.

Lainaamo - Kulutusluotto

Lainaamo Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat jopa 10 vuoteen saakka. Laina haetaan verkkopalvelussamme olevalla hakemuslomakkeella. Asiakas saa lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen – ilman mitään viiveitä. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti varmistamme jokaisen asiakkaan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä. Kulutusluoton voi saada Suomessa vakituisesti asuva vähintään 26-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot lainan maksamiseen. Lainanhakija saa maksuttoman luottopäätöksen heti sähköisen lainahakemuksen päätteeksi. Hakijalta vaaditaan palkkakuitti tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen luotto maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille. Kulutusluottoa sinun ehdoillasi: Kulutusluotto 500-20.000€. Kk-erä alkaen 25€. Edullinen ja kiinteä lainakorko, alkaen 8 %. Kulutusluoton laina-aika jopa 10 v. Ei vakuuksia tai takaajia. Maksuton ja täysin sähköinen lainahakemus. Rahat tilille saman päivän aikana.

Esimerkkilaina

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8% (Maksimi todellinen vuosikorko on 3​3%)

Ikäraja 20 vuotta
Lainasumma 500-20000 €
Laina-aika 24-360 kk
Korko 5%-20%
Rahapalvelu.fi - mukana arjessa - lainaa ilman vakuuksia

Rahapalvelu.fi - Kulutusluotto

Lainanhaku on helppoa ja se vie vain muutaman minuutin. Päätös tulee heti ja laina maksetaan asiakkaan tilille välittömästi. Palvelu toimii hyvin niin tietokoneella kuin mobiililaitteissakin

Esimerkkilaina

Rahapalvelu on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Ikäraja 19 vuotta
Lainasumma 10-4000 €
Laina-aika 1-36 kk
Korko 19.92 %
Bigbank edullinen kulutusluotto heti

Bigbank.fi - Kulutusluotto

Bigbank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 ja on perinteisiä pankkeja nopeampi ja joustavampi lainantarjoaja. Tarjolla on kulutusluotto 1000 – 50 000 €, autolaina, remonttilaina sekä matkalaina.

Esimerkkilaina

Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 6 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 167 €. Sopimusmaksu 261 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 11,7 %. Takaisinmaksettava summa on 12 008 €. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Ikäraja 18 vuotta
Lainasumma 1000-50000 €
Laina-aika 24-120 kk
Korko 4.68%-19.9%

Lainat luokitellaan lyhennystavan mukaan

Lainan lyhennystapoja on käytännössä kolme: annuiteettilaina, tasaerälaina ja tasalyhennyslaina. Kaikissa näissä lyhennysvaihtoehdoissa maksuerät koostuvat lainan lyhennyksestä ja korkokauden aikana kertyneistä koroista. Vaihtoehdot eroavat toisistaan siinä, kuinka nopeasti lainaa lyhennetään ja miten hoitokustannukset muuttuvat lainan viitekoron muuttuessa

Annuiteettilaina

Annuiteettilainassa lainaa maksetaan takaisin laina-aikana aina samansuuruisina maksuerinä, jotka yhteensä kattavat sekä lainapääoman takaisinmaksun että korkokulut. Jos lainan viitekorko muuttuu, annuiteettilainan maksuerää muutetaan siten, että uusi maksuerä kattaa sekä lainapääoman että korkokulut jäljellä olevana laina-aikana

Tasaerälaina

Tasaerälainalla tarkoitetaan lainaa, jonka kuukausittaiset maksuerät ovat saman vakiosuuruisia aivan kuten annuiteettilainassakin. Vakiosuuruinen kuukausierä sisältää lainaa lyhentävän osan sekä korko-osan. Tasaerälainassa korkotason noustessa laina-aika kasvaa automaattisesti kuukausierän pysyessä ennallaan.

Tasalyhennyslaina

Tasalyhennyslainassa maksuerä koostuu kiinteästä lyhennysosasta sekä kertyneestä korosta. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan alussa kuukausittaiset maksuerät (lyhennysosa + korko-osa) ovat suuria. Jos korkotaso pysyy samana, jokainen maksuerä on edellistä pienempi, koska koron osuus pienenee.

Muita netistä löytyviä käyttökelpoisia laianalaskureita

Lähes jokaisen pankin nettisivuilla on oma lainalaskuri, jolla voit laskea kulutusluoton hinnnan kuukausittain. Alla on muutama hyödyllinen linkki eri lainalaskureihin