HUOM! Hallituksen päätöksellä kaikissa lainoissa 1.7.–31.12.2020 välisenä aikana luotosta perittävä korko on enintään 10%. 1.1.2021 alkaen lainan korkoa peritään sopimuksen mukaisesti.

Lomalaina heti netistä ilman vakuuksia - lainaaheti.net


Lomalaina heti netistä ilman vakuuksia

Oletko lähdössä lomalle tai haaveiletko lomasta?

Palkitse itsesi - olet ansainnut sen.

Hae lomalaina netistä ja pääset unelmiesi lomalle vaikka heti

Oletko lähdössä lomalle tai unelmoitko vain lomasta. Nyt saat edullisen lomalainan ja voit toteuttaa unelmiesi loman. Rahat saat heti tille.

Oletpa lähdössä kaupunkilomalle, aurinkorannelle, luksusristeilylle tai jopa maailmanympärysmatkalle, niin löydät meidän lainavalikoimastamme varmasti sinulle sopivan lomalainan.

Ohessa on muutamia hyviä lomalaina vaihtoehtoja juuri sinun tarpeisiisi. Vaihtoehtoja löytyy eri maksuaikatauluilla ja eri lainan summilla. Lyhytaikaisen pienen ensilainan voit saada jopa ilman korkoja ja kuluja. Lisää kulutusluotto, joustoluotto ja pikavippi vaihroehtoja löytyy palvelustamme kymmenittäin.

Pikavippi eli pikalaina. Ilmainen ensilaina. Lainan summa 100-2 000 eur. Maksuaika jopa 60 päivää


Jos olet lähdössä yksin tai kumppannisi kanssa kaupunkilomalle tai aurinkorannikolle, niin ilmainen pikalaina voi olla sopiva vaihtoehto hyvä nopea lomalaina. Katso meidän kaikkien ilmaisten pikalainojen vertailu, niin näet maksuajat ja lainojen summat.


300-600 Eur

Pikavippi/Pikalaina

Vivus FI

Pikavippi heti ilman vakuuksia

Vivus.fi on yksi Suomen perinteisimmistä ja pitkäikäisimmistä kuluttajaluottopalveluista. Asiakkaillemme myönnetään 600 euron kätevä luottoraja, jonka voi maksaa takaisin 4 erässä tai halutessaan vaikka kerralla kaiken.

Voimassa toistaiseksi.

5/5 (6)

Hae lainaa >

Lisää pikalaina vaihtoehtoja: pikalaina-heti

Joustoluotto on kuin luottokortti puhelimessasi. Joustava limiitti jopa 4 000 eur.

Ulkomailla matkustaessa on hyvä olla ainakin pari luottokorttia mukana. Sillä varmistat sen, että jos yksi luottokortti häviää tai varstetaan, niin et joudu pulaan.

Toinen vaihtoehto on ottaa joustoluotto, jonka avulla voit siirtää rahaa tilillesi matkapuhelimellasi. Joustoluotto on kuluton jos et tee nostoja.

Joustoluotto on myös hyvä vararahasto, jos budjettisi pettää tai haluatkin hemmotella itseäsi jollain ylimääräisellä. Siksi joustoluotto on hyvä lomalaina vaihtoehto. Monestihan löydämme lomalla shoppaillessa jotain kivaa joka on pakko saada.


1-2000 Eur

Joustoluotto

Ferratum FI

Ferratum joustoluotto - lainaa heti tilillesi

Ferratumin Joustava joutoluotolla voit nostaa lainaa koska tahansa haluamissasi erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Voit lyhentää joustoluottoa sinulle sopivissa kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko joustoluoton kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. Joustoluottoa voi hakea jokainen 20 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Palveluumme voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN- tunnuksen avulla. Sopii uusille ja nykyisille asiakkaille. Joustoluottoon et tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Hae joustoluottoa helposti netissä. Nopea lainan käsittely. Rahat tilillesi hetkessä.

Voimassa toistaiseksi.

5/5 (6)

Hae lainaa >

Lisää joustoluotto vaihtoehtoja: pikalaina-heti

Kulutusluotto - Lainaa 500-50 000. Pitkät maksuajat - pienet kuukausierät


Jos lomabudjettisi on vähän isompi tai haluat maksaa sen pienemmissä erissä pidemmällä maksuajalla, niin kulutusluotto on sinulle hyvä vaihtoehto myös lomalainaksi.

Monet meistä haaveilevat luksusristeilyistä, eksoottisista lomakohteista tai jopa maailmanympärysmatkasta. Emme kuitenkaan ole onnistuneet säästämään rahaa lomaunelmaamme varten ja loma onn jäänyt sen takia tekemättä. Toteuta nyt unelmasi lomamatka. Ottamalla kulutusluoton, niin voit säätää maksuajan ja kuukausierän sinulle sopivaksi. Näin pystyt varaamaan matkasi vaikka jo tänään.


500-20000 Eur

Kulutusluotto

Lainaamo

Kulutusluotot yksityishenkilöille

Lainaamo Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat jopa 10 vuoteen saakka. Laina haetaan verkkopalvelussamme olevalla hakemuslomakkeella. Asiakas saa lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen – ilman mitään viiveitä. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti varmistamme jokaisen asiakkaan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä. Kulutusluoton voi saada Suomessa vakituisesti asuva vähintään 26-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot lainan maksamiseen. Lainanhakija saa maksuttoman luottopäätöksen heti sähköisen lainahakemuksen päätteeksi. Hakijalta vaaditaan palkkakuitti tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen luotto maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille. Kulutusluottoa sinun ehdoillasi: Kulutusluotto 500-20.000€. Kk-erä alkaen 25€. Edullinen ja kiinteä lainakorko, alkaen 8 %. Kulutusluoton laina-aika jopa 10 v. Ei vakuuksia tai takaajia. Maksuton ja täysin sähköinen lainahakemus. Rahat tilille saman päivän aikana.

Voimassa toistaiseksi.

5/5 (6)

Hae lainaa >

Lisää kulutusluotto vaihtoehtoja: kulututusluotto-heti

Loman suunnittelu ja matkan hankinta


Loman suunnitteluunkin kannattaa käyttää aikaa ja laskea kokonaiskustannukset lomalle. Näin tiedät tarkalleen paljonko tarvitset lomalainaa. Voit lisäksi sästää satoja euroja loman kustannuksissa kun tutkit hintoja eri verkkopalveluista.

Verkkokauppa tarjoukset - Matkat ja Lomat osastolla on esitelty eri verkkokauppoja/palveluita, jotka voivat auttaa sinua loman suunnittelussa. Sieltä löytyy monia valmismatkajärjestäjiä ja autovuokraamoita. Tai jos olet suunnittelemassa omatoimilomaa, niin sieltä löytyy palveluita, joista voit varata lentosi ja majoituksesi.

Lomamatkan haku netistä

Alla on muita linkkejä, joiden avulla voit löytää itsellesi sopivan lomamatkan: