Pikalaina heti tilille

Kun yllättäviä menoja ilmenee tai tarvitset nopeasti lisärahaa, pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto. Pikalainan avulla saat tarvitsemasi rahan nopeasti tilillesi, ja voit käyttää sen juuri niin kuin haluat.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on nimensä mukaisesti nopea tapa saada lainaa ilman suuria byrokratianesteitä. Pikalaina on yleensä vakuudeton laina, joka maksetaan tilillesi nopeasti. Pikalainaa voi hakea pankilta tai muulta rahoituslaitokselta.

Miksi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea monesta syystä. Yleisimpiä syitä ovat yllättävät menot, kuten auton tai kodinkoneen rikkoutuminen. Pikalainaa voi käyttää myös lomamatkan tai muun haaveen toteuttamiseen.

Pikalainan hyödyt

  • Nopea ja helppo hakuprosessi
  • Rahat tilillä nopeasti
  • Mahdollisuus hakea lainaa myös ilman takaajia tai vakuuksia
  • Laina-ajan ja -summan voi valita omien tarpeiden mukaan

Miten haen pikalainaa?

Pikalainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Voit hakea pikalainaa verkkohakemuksella tai puhelimitse. Täytät hakemuksen, jossa kysytään henkilö- ja taloustietojasi. Hakemuksen jälkeen rahoituslaitos arvioi hakemuksesi ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä.

Mitä tietoja tarvitaan pikalainan hakemiseen?

  • Henkilötiedot
  • Työ- ja tulotiedot
  • Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät
  • Tilinumerosi

Pikalainan takaisinmaksu

Pikalainan takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Laina-aika ja -summa kannattaa valita huolellisesti omien taloudellisten mahdollisuuksien mukaan. Pikalainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä erissä, jotka maksetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Pikalainan kustannukset

Pikalainan kustannukset voivat vaihdella rahoituslaitoksesta riippuen. Lainan kustannukset koostuvat yleensä koroista ja mahdollisista muista maksuista, kuten avausmaksusta tai tilinhoitomaksuista. Korko ja muut kulut kannattaa selvittää huolellisesti ennen lainan hakemista.

Usein kysytyt kysymykset pikalainoista

Onko pikalainan hakeminen turvallista?

Kyllä, pikalainan hakeminen on turvallista, kun käytät luotettavaa rahoituslaitosta. Rahoituslaitoksen tulisi olla rekisteröitynyt Finanssivalvonnan ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Kuinka nopeasti pikalainan voi saada tilille?

Pikalainan voi saada tilille yleensä muutamassa tunnissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Voiko pikalainaa saada ilman takaajia tai vakuuksia?

Kyllä, pikalainaa voi saada ilman takaajia tai vakuuksia. Vakuudettoman pikalainan korko voi kuitenkin olla hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan.

Voiko pikalainaa hakea ilman vakituista työpaikkaa?

Pikalainaa voi hakea myös ilman vakituista työpaikkaa, mutta säännöllisten tulojen tulee olla riittävät lainan takaisinmaksuun.

Miten voin vertailla eri pikalainoja?

Pikalainoja voi vertailla esimerkiksi käyttämällä vertailusivustoja tai laskurit, jotka laskevat lainan kokonaiskustannukset eri laina-aikojen ja -summien mukaan.