HUOM! Hallituksen päätöksellä kaikissa lainoissa 1.7.–31.12.2020 välisenä aikana luotosta perittävä korko on enintään 10%. 1.1.2021 alkaen lainan korkoa peritään sopimuksen mukaisesti.

Vertaislaina heti netistä ilman vakuuksia - lainaaheti.net

Vertauslainaus eli sosiaalinen lainaus, on tapa lainata rahaa eri henkilöiden kesken. Henkilö A, jolla on ylimääräistä rahaa, sopii lainaavansa sitä henkilö B:lle. Yleensä samassa yhteydessä sovitaan summasta, takaisinmaksuajasta ja mahdollisesti korosta.

Eli kyse on iänikuisesta tavasta lainata rahaa. Vuosisatoja on lainattu rahaa kavereilta ja sukulaisilta. Kyseessä on siis kulutusluotto, jossa lainaajana on henkilö eikä pankki. Tänä päivänä netissä on useita palveluja, joissa uhdistetään rahan tarvitsija ja rahan lainaajat.

Jos sinulla on ylimääräistä rahaa, voit rekisteröityä palveluun lainan antajana. Palvelun tarjoaja etsii sinulle sopivan tai sopivat henkilöt, joille lainataan rahaa. Sinä saat luonnollisesti korkotuloja lainasta.

Jos taas tarvitset lainaa, niin voit hakea sitä samaan tapaan kuin muistakin laina palveluista. Teet vain hakemuksen netissä. Palvelun tarjoaja valitsee sinulle sopivan lainan myöntäjän.

Kumpikaan osapuoli ei tiedä kuka on vertaislainan myöntäjä tai lainaaja. Vertaislaina voidaan jakaa myös useille lainan antajaa. Eli jos otat 1000 eur lainaa, niin se voidaan jakaa tasan vaikka viidelle lainan antajalle, jotka kaikki lainaavat sinulle 200 EUR.

Vertaislaina vaihtoehtoja - lainaaheti.net

Alla on muutamia vertaislainapalveluita, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.